Kiva kun bloggailet kanssani!

lauantai 14. huhtikuuta 2012

Kirjaostoksilla


Inspiraatiota pitää välillä houkutella, selailla vanhoja lehtiä, seikkailla netissä, kierrellä kaupungilla.
Tai ostaa kirja!
Sisustuskirjalta näyttävä Anna Örnbergin Maalaiselämää tarttui käteeni eikä enää lähtenyt pois, joten se oli pakko ostaa mukaan. Kirjassa on paitsi ihania kuvia (miksi kaikki sisustus on nykyään valkoista?) myös ohjeita miten luoda eli siis TEHDÄ erilaisia asioita rentoon shabby chic -tyyliin. Tuskin maltan odottaa kuivempia kelejä ja pääsyä tosimielellä käsiksi vaikkapa niihin lukuisiin hetekanjämiin, jotka yllätystorppamme pihalta löytyy.
Vanha hetekka uusiokäytössä Maalaiselämää -kirjassa.
Inspistä muunlaisiin käsitöihin saa tällä hetkellä vähän kaivella. Uusia projekteja en oikein halua aloitella, sillä vanhoja on niin monta kesken. Ja menihän se ontelokuidusta virkattu mattokin uudelleen virkattavaksi, oli se niin 'aaltoinen'.
Jospa siis lähtisi metsäkävelylle, laittaisi saunan päälle ja valmistautuisi avantokastautumiseen, kevään uuteen hurahdukseen.

2 kommenttia:

 1. Minä tykkään noista Anna Örnbergin kirjoista.Olen niitä lainannut kirjastosta.

  Hauskalta näyttää tuo riippukeinu.Melkein kaduttaa että jätin viime kesänä mökin roskapaikalle jonkun raahaaman hetekan.Isäntä kun ei ollut innostunut sitä ollenkaan,vaikka ehdotin sen mukaan ottamista.

  Mää ihailen noita sinun mattoja.Olen ajatellut leikkailla kesällä vanhat lakanat kuteeksi ja virkata ne matoiksi.Mökki taitaakin saada virkatut matot.

  VastaaPoista
 2. Oi, onko näitä kirjoja lisääkin? Täytyykin tutkailla.
  Ei meilläkään Isäntä innostu oikein mistään, etenkään jos sen pitää osallistua.. mutta minulla on innokas tytär, jonka kanssa yhdessä hoidellaan näitä raskaampia juttuja.
  Ja kiitos, minäkin pidän näistä matonkudematoista, joihin ei tarvita isoja kangaspuita vaan pienellä virkkuukoukulla saa suuria aikaan! Ei muuta kuin koukkuun kiinni!

  VastaaPoista

Kiitos!